Imatge corporativa Sinergrup

arrelament al territori

Sinergrup
Entitats
Associació Esclat
Recursos

Associació Esclat

Dades de contacte:

Seu Social: c/Guitard 80-90 (Interior plaça)  - 08014 Barcelona

Serveis Centrals:c/ Tortosa, 22 - 08038 Barcelona

T. 93 450 11 50

www.associacioesclat.com  - info@associacioesclat.com

 

Descripció:

L’Associació Esclat és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’Utilitat Pública que contribueix, des del seu compromís ètic, mitjançant suports i oportunitats, a què cada persona amb paràlisi cerebral o altres discapacitats similars, i la seva família, pugui desenvolupar el seu projecte de qualitat de vida, així com a promoure la seva inclusió com a ciutadana de ple dret en una societat justa i solidària.

Dades bàsiques:

Àrea geogràfica:
Barcelona i àrea metropolitana

 

Persones ateses - Serveis prestats:
232

 

Treballadors totals:
139

 

Treballadors amb discapcitat:
17

 

Voluntaris: 
0

 

 

Àrea d’atenció a la persona:

Centre Esclat: Escola especial concertada amb la Generalitat de Catalunya, que atén alumnes amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat durant l’etapa escolar (3-21 anys).

Esclat 2: Dóna assistència a persones amb paràlisi cerebral o discapacitats similars majors de 18 anys que, degut a les seves necessitats especials, no poden incorporar-se al món productiu o necessiten d’una formació prèvia per aconseguir la integració laboral.

Cades: Centre d’Atenció diürna Especialitzada que dóna una resposta de qualitat en l’atenció a les persones adultes amb pluridiscapacitat greu.

Residència i Centre de dia Esclat Marina: Resposta residencial qualitativa per a persones amb pluridiscapacitat. L’objectiu és afavorir el Projecte de Vida independent de cada persona amb les millors garanties per desenvolupar-se com a ciutadà.

Servei de suport Familiar.

Servei d’oci i lleure i Club esportiu

Servei de Respir.

 

Àrea empresarial (Centre Especial de Treball):

Esclatec és un Centre Especial de Treball, els treballadors del qual són persones amb greu discapacitat. Fabrica productes amb tecnologia desenvolupada al seu departament d’R+D+I2. Els seus productes van adreçats al sector de les Tecnologies de Suport i també al sector industrial, logístic i energètic.

Esclatec treballa seguint la norma ISO 9001: 2008

www.esclatec.com

 

Altres:

Edició d’una revista corporativa trimestral

 

Icona RSS RSS Sinergrup Icona de conformitat amb el Nivell A, de les Directrius d'Accessibilitat per el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Avís Legal  |  Mapa web  |  Crèdits  |  RSS  |  © 2019 Associació Sinergrup. Tots els drets reservats.
Avinguda de Santa Oliva nº 22 Santa Oliva, 43.700 Tarragona Tel: 977.66.71.11 Fax: 977.66.54.33 info@sinergrup.net