Imatge corporativa Sinergrup

arrelament al territori

Sinergrup
Projectes
Entitats
Recursos

Nous models centrats en les persones i el seu envelliment

L'actual crisi econòmica, que afecta a les persones i entitats que gestionen serveis assistencials, obliga a plantejar-nos nous models d'atenció centrats en la persona i els suports a les famílies per donar una resposta integral a les seves necessitats i poder mantenir una bona qualitat de vida. 

Promoure l'autonomia de les persones i el seu desenvolupament psicosocial forma part de l'objectiu de totes i cadascuna de les entitats federades, amb accions preventives de detecció de la dependència, en molts casos derivada d'un procés d'envelliment que fa necessari orientar tota l'organització cap a una atenció centrada en la persona, i que passi per enfortir les xarxes de relació amb la comunitat i el suport a la seva família.

Sinergrup respon a la necessitat, per part de les entitats associades, de millora de la gestió a l’hora d’afrontar els reptes de futur, i amb la convicció que la millor manera de fer-ho és compartint valors, anàlisis, coneixements i experiències, per aprofitar les sinèrgies que es produeixen quan s’estableixen aquests mecanismes d’interrelació.

Amb aquest projecte sinergrup vol ajudar a les seves entitats a identificar i desenvolupar un nou model d'atenció, sostenible, centrat en la persona i que planteja la creació d'un model construït tenint en compte BBPP i visitant organitzacions de referència. Sentar les bases per implantar el model en les entitats federades interessades, a partir d'un diagnòstic per cadascuna d'elles i la formació dels seus professionals per a dur a terme una transformació de les organitzacions i fer un canvi de paradigma.

 

Amb el suport i col·laboració

Agenda

Projecte de RESPOSTES DAVANT DE NOUS PERFILS (2)

Amb el suport de

Membres de

Icona RSS RSS Sinergrup Icona de conformitat amb el Nivell A, de les Directrius d'Accessibilitat per el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Avís Legal  |  Mapa web  |  Crèdits  |  RSS  |  © 2023 Associació Sinergrup. Tots els drets reservats.
Avinguda de Santa Oliva nº 22 Santa Oliva, 43.700 Tarragona Tel: 977.66.71.11 Fax: 977.66.54.33 info@sinergrup.net