Imatge corporativa Sinergrup

arrelament al territori

Sinergrup
Entitats
Fundació Privada Tallers de Catalunya
Recursos

Fundació Privada Tallers de Catalunya

Dades de contacte

Almogàvers,18   
08924 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 392 23 11
info@fundaciotallers.org  -   www.fundaciotallers.org
 

Descripció

Fundació Tallers som una entitat dedicada a la inserció socio laboral de persones amb discapacitat, amb seus a Santa Coloma de Gramenet, Badia del Vallès i Barcelona.

La nostra missió és garantir la inserció sociolaboral de les persones amb dificultat d'inserció, en especial, les persones amb certificat de discapacitat, de manera que millorin la seva qualitat de vida amb una gestió sostenible, participativa i un tracte personalitzat.


Àrea d'atenció a la persona

  • Oficina d'Inserció Laboral i Formació: Punts d'atenció del servei: Barcelona, Barberà del Vallès, Badia del Vallès i Montcada i Reixac. Serveis d'orientació, formació i intermediació laboral. Borsa de Treball.
  • Centre Ocupacional: ubicats a Badia del Vallès i Sta. Coloma de Gramenet.

Àrea empresarial (Centre Especial de Treball)

Som una empresa de serveis.

Realitzem un assessorament sobre la Llei d'inserció oferint la possibilitat de contractar persones amb discapacitat a través de la nostra Borsa de Treball o de la contractació de serveis als nostres Centres Especials de Treball de Sta. Coloma de Gramenet i Badia del Vallès. Estem certificats en ISO 9001 de qualitat i la 14000 de medi ambient.  Els nostres serveis són:

  • Externs: jardineria, neteja d'instal·lacions i oficines, neteja viària, pintura viària, pintura, rehabilitació i manteniment d'espais interiors.
  • Interns: Externalització de processos administratius (gestió documental, digitalització, indexació, destrucció certificada, custòdia documental, enviament i manipulació postal), manipulats, artesania i postals de nadal.

Catàleg General

Catàleg Gestió Documental

Catàleg Bijuteria

www.fundaciotallers.org
 

Icona RSS RSS Sinergrup Icona de conformitat amb el Nivell A, de les Directrius d'Accessibilitat per el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Avís Legal  |  Mapa web  |  Crèdits  |  RSS  |  © 2024 Associació Sinergrup. Tots els drets reservats.
Avinguda de Santa Oliva nº 22 Santa Oliva, 43.700 Tarragona Tel: 977.66.71.11 Fax: 977.66.54.33 info@sinergrup.net