Imatge corporativa Sinergrup

arrelament al territori

Sinergrup
Entitats
La Fageda
Recursos

La Fageda

Dades de contacte

Mas Els Casals s/n 17811 Santa Pau (Girona)
Tel. 972 68 10 10
fageda@fageda.com  -   www.fageda.com
 

Descripció

La Fageda és una cooperativa catalana d’iniciativa social sense ànim de lucre creada a Olot el 1982. Té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa (Girona) que pateixen discapacitat intel•lectual o trastorns mentals severs. Treballenun total de 270 persones, incloses usuaris i professionals.

Àrea d'atenció a la persona

Les activitats assistencials estan formades per un Servei de Teràpia Ocupacional, pisos assistits per als treballadors, Servei d’Integració a la Comunitat (SIC) i activitats de lleure. Totes elles persegueixen millorar al màxim la qualitat de vida dels seus usuaris.

 
 
 
 
 
  • Servei de teràpia ocupacional: és un servei rehabilitador d’atenció diürna destinat a aquelles persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns mentals severs que estan en edat laboral amb un grau de disminució igual o superior al 65%. 
  • Serveis Residencials: a través de la Fundació Privada de Serveis Assistencials de la Garrotxa hem desenvolupat i gestionem 2 serveis: la Llar-residència i el Servei de Suport a l’autonomia a la pròpia llar.
  • Àrea de lleure: ofereixen activitats lúdiques a les persones de La Fageda, ja sigui a través d’accions individuals o en actes de la col·lectivitat.
  • SIC: té com a objectiu assolir la màxima integració en la societat (a nivell laboral, social i personal) d’aquelles persones amb una capacitat de treball i un grau d’autonomia suficients per accedir al mercat de treball ordinari.

Àrea empresarial (Centre Especial de Treball)

Les activitats productives de la cooperativa són eminentment agrícoles i es desenvolupen dins el marc administratiu d’un Centre Especial de Treball: una granja de vaques per a la producció de llet, la planta d’elaboració de productes làctics, una secció de jardineria, un viver forestal i un taller de manualitats.

  • Granja: La granja compta amb prop de 500 vaques raça frisona, 260 dels quals són vaques adultes per a la producció de llet, i la resta són vedelles joves per a reposició o vaques que es troben en el cicle reproductiu. Està avalada pel certificat de qualitat ISO 9001-2000 i ha obtingut el títol d’Explotació Agrària Prioritària que concedeix el Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí.
  • Fàbrica de làctics:  amb 30 milions d'unitats a l'any, és el tercer productor de iogurts de Catalunya. Elabora 18 varietats de productes làctics i és la primera marca de iogurt de granja.  Des del mes de març de 2010 La Fageda també elabora gelats amb marca pròpia. La nova fàbrica es troba a Badalona, a l’antiga seu de la fàbrica Bodn. La producció està situada al voltant de 50.000 unitats, envasades en vasos de 500 grams. 
  • Jardineria: Aquesta secció s’encarrega de les zones verdes de la major part de municipis de la comarca.
  • Viver i horticultura:  Aquesta activitat consisteix en la producció de vegetals i fruites per a l'elaboració de conserves i melmelades a l'obrador de nova construcció.

 

www.fageda.com
 

Icona RSS RSS Sinergrup Icona de conformitat amb el Nivell A, de les Directrius d'Accessibilitat per el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Avís Legal  |  Mapa web  |  Crèdits  |  RSS  |  © 2024 Associació Sinergrup. Tots els drets reservats.
Avinguda de Santa Oliva nº 22 Santa Oliva, 43.700 Tarragona Tel: 977.66.71.11 Fax: 977.66.54.33 info@sinergrup.net