Imatge corporativa Sinergrup

arrelament al territori

Sinergrup
Projectes
Entitats
Recursos

Nous models centrats en les persones i el seu envelliment

L'actual crisi econòmica, que afecta a les persones i entitats que gestionen serveis assistencials, obliga a plantejar-nos nous models d'atenció centrats en la persona i els suports a les famílies per donar una resposta integral a les seves necessitats i poder mantenir una bona qualitat de vida. 

Promoure l'autonomia de les persones i el seu desenvolupament psicosocial forma part de l'objectiu de totes i cadascuna de les entitats federades, amb accions preventives de detecció de la dependència, en molts casos derivada d'un procés d'envelliment que fa necessari orientar tota l'organització cap a una atenció centrada en la persona, i que passi per enfortir les xarxes de relació amb la comunitat i el suport a la seva família.

Sinergrup respon a la necessitat, per part de les entitats associades, de millora de la gestió a l’hora d’afrontar els reptes de futur, i amb la convicció que la millor manera de fer-ho és compartint valors, anàlisis, coneixements i experiències, per aprofitar les sinèrgies que es produeixen quan s’estableixen aquests mecanismes d’interrelació.

Amb aquest projecte sinergrup vol ajudar a les seves entitats a identificar i desenvolupar un nou model d'atenció, sostenible, centrat en la persona i que planteja la creació d'un model construït tenint en compte BBPP i visitant organitzacions de referència. Sentar les bases per implantar el model en les entitats federades interessades, a partir d'un diagnòstic per cadascuna d'elles i la formació dels seus professionals per a dur a terme una transformació de les organitzacions i fer un canvi de paradigma.

 

Amb el suport i col·laboració

Agenda

Projecte: RESPOSTES DAVANT DE NOUS PERFILS (3)

Amb el suport de

 

2004-2024

 

Membres de

           

 

 

 

Icona RSS RSS Sinergrup Icona de conformitat amb el Nivell A, de les Directrius d'Accessibilitat per el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Avís Legal  |  Mapa web  |  Crèdits  |  RSS  |  © 2024 Associació Sinergrup. Tots els drets reservats.
Avinguda de Santa Oliva nº 22 Santa Oliva, 43.700 Tarragona Tel: 977.66.71.11 Fax: 977.66.54.33 info@sinergrup.net