Imatge corporativa Sinergrup

arrelament al territori

Sinergrup
El que pretenem
Entitats
Recursos

El que pretenem

  1. Recolzar el desenvolupament mutu de les entitats associades, a través d’instruments de “benchmarking” o de comparació amb les millors experiències d’origen intern o extern a les organitzacions agrupades, aprofitant al màxim les potencialitats dels socis.
  2. Potenciar les relacions de negoci i comercials entre les organitzacions agrupades, suscitant sinèrgies a través del treball en comú per millorar processos, afegir valor a la cadena client-proveïdor i ampliar mercats.
  3. Sumar esforços per innovar i explotar la tecnologia existent, d’acord amb els objectius socials, polítiques i estratègies de cada soci.
  4. Col·laborar en la recerca de solucions a problemàtiques i dèficits que es puguin detectar en l’àmbit de l’atenció a les persones amb disminució.
  5. Crear els instruments apropiats per una millor coordinació, transferència d’informació i de coneixement entre les empreses associades.
  6. Participar de manera compartida en la promoció, assessorament i implantació de nous projectes, estudis, etc., formalitzant els oportuns contractes i acords.
  7. Promoure programes formatius i d’intercanvi de tècnics i professionals de les organitzacions participants amb la finalitat de millorar els sistemes de gestió social i empresarial.
  8. Identificar, valorar i promoure en el seu cas, les relacions amb parteners i les oportunitats d’establir aliances amb d’altres organitzacions o estructures associatives.
  9. Promoure la millora contínua i el respecte al medi ambient dins de l’associació i de cadascun dels socis.
Agenda

2004-2024

 

Membres de

           

 

 

 

Icona RSS RSS Sinergrup Icona de conformitat amb el Nivell A, de les Directrius d'Accessibilitat per el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Avís Legal  |  Mapa web  |  Crèdits  |  RSS  |  © 2024 Associació Sinergrup. Tots els drets reservats.
Avinguda de Santa Oliva nº 22 Santa Oliva, 43.700 Tarragona Tel: 977.66.71.11 Fax: 977.66.54.33 info@sinergrup.net