Imatge corporativa Sinergrup

arrelament al territori

Sinergrup
El que pretenem
Entitats
Recursos

El que pretenem

  1. Recolzar el desenvolupament mutu de les entitats associades, a través d’instruments de “benchmarking” o de comparació amb les millors experiències d’origen intern o extern a les organitzacions agrupades, aprofitant al màxim les potencialitats dels socis.
  2. Potenciar les relacions de negoci i comercials entre les organitzacions agrupades, suscitant sinèrgies a través del treball en comú per millorar processos, afegir valor a la cadena client-proveïdor i ampliar mercats.
  3. Sumar esforços per innovar i explotar la tecnologia existent, d’acord amb els objectius socials, polítiques i estratègies de cada soci.
  4. Col·laborar en la recerca de solucions a problemàtiques i dèficits que es puguin detectar en l’àmbit de l’atenció a les persones amb disminució.
  5. Crear els instruments apropiats per una millor coordinació, transferència d’informació i de coneixement entre les empreses associades.
  6. Participar de manera compartida en la promoció, assessorament i implantació de nous projectes, estudis, etc., formalitzant els oportuns contractes i acords.
  7. Promoure programes formatius i d’intercanvi de tècnics i professionals de les organitzacions participants amb la finalitat de millorar els sistemes de gestió social i empresarial.
  8. Identificar, valorar i promoure en el seu cas, les relacions amb parteners i les oportunitats d’establir aliances amb d’altres organitzacions o estructures associatives.
  9. Promoure la millora contínua i el respecte al medi ambient dins de l’associació i de cadascun dels socis.
Agenda

Projecte de RESPOSTES DAVANT DE NOUS PERFILS (2)

Amb el suport de

Membres de

Icona RSS RSS Sinergrup Icona de conformitat amb el Nivell A, de les Directrius d'Accessibilitat per el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Avís Legal  |  Mapa web  |  Crèdits  |  RSS  |  © 2023 Associació Sinergrup. Tots els drets reservats.
Avinguda de Santa Oliva nº 22 Santa Oliva, 43.700 Tarragona Tel: 977.66.71.11 Fax: 977.66.54.33 info@sinergrup.net